S m ø r r e b r ø d  “a  l a  c a r t e”

 

Christiansøpigens kryddersild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 95,-

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 95,-

Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 95,- 

Bornholms nationalretSol over Gudhjem” 95,- 

Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, ”Gold Caviar” & stegt rugbrød 175,- 

Blødkogt æg, rejer, dild & citronmayonnaise 125,-

Røget færøsk laks, røræg, purløg & rosépeber 125,- 

Smørstegt rødspættefilet, remoulade, citron & blomsterkarse 125,- 

Kartoffelmad, bacon, ristede løg & mayonnaise 110,- 

Stegt kyllingesalat, æble, syltet trompethat & peberbacon 110,- 

Skåret tatar, estragon, rå æggeblomme & karse 125,- 

Confiteret svinebryst, grov sennep, syltet rødbede & pebersky 145,-

Stegt svinemørbrad, svampe a la creme, surt & kørvel 125,- 

Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg 125,- 

Braiserede oksehaler, syltet ramsløg, selleri & persillesauce 155,- 

*

Bornholmsk & andre danske oste, sprødt & hybenkompot 100,- 

Kirsebær ”Surprice” 100,-

Øllebrød, saltet karamel is & luftig hvid chokolade 100,-