A   L A   C A R T E 

_ 

Forretter

Saltet helleflynder, grønne jordbær, grillet fløde & Rapsolie fra Lehnsgaard 145,-

Krabbesalat med estragon og havesyre, mini romaine & grønne æbler 145,-

Vagtel Royale, vilde blåbær, kantareller & peber Jus 155,-

 

Mellemret

Royal Belgian Gold Caviar, ristet jomfruhummer, artiskok & sauce beurre blanc 245,-

 

Hovedretter

Ristet flynder med hvidløg og persille, beder & musling sauce 225,-

Confiteret & stegt Poussin, persillerødder, saltet citron & Karl Johan blanquette 195,-

Stegt kalv, jordskokker, vilde hvidløg & rødvinssauce 245,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 110,-

Mazarinkage, kvæde & flødeis med tonkabønne 110,-

¨Bornholmer tykmælk¨ & hvid chokolade 110,-