A   L A   C A R T E 

_ 

Forretter

Saltet helleflynder, tørrede tomater, glaskål, consommé & peberrod 145,-

Grillet makrel med ærter, løvstikke, rapsolie fra ” Lehnsgaard ” & grillet brød 145,-

Confiteret andevinge med bouillon & lang peber 155,-

 

Mellemret

Royal Belgian Gold Caviar, ristet jomfruhummer, artiskok & sauce beurre blanc 245,-

 

Hovedretter

Ristet slethvar med sommer porrer, nye løg, courgette & musling sauce 225,-

Confiteret & stegt Poussin, knoldselleri, citron & baconvinaigrette 195,-

Stegt kalv, kantareller, vilde hvidløg & jus 245,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste 110,-

¨ Bornholmer koldskål ¨ ristet havre, hyldeblomst, røde bær & skovmærke 110,-

Chokolade med ” Sevablødda ” kirsebær & kakao sorbet 110,-