A   L A   C A R T E

_ 

Forretter

Asparges, glaskål, crouton, & sauce mousseline med rapsolie fra ” Lehnsgaard ” 135,-

Slethvar stegt på brød, sommerløg, vilde hvidløg & sauce på vesterhavsost 155,-

Tatar af okse, grønne jordbær, saltede solsikkekerner & peberrodscreme 145,-

 

Mellemret

Royal Belgian Gold Caviar, ristet jomfruhummer, Karl Johan & sauce Beurre blanc 245,-

 

Hovedretter

Ristet torsk, muslinger, persillepuré & fiskefumé 225,-

Confiteret & stegt Poussin, knoldselleri, citron & baconvinaigrette 195,-

Stegt kalv, fermenterede svampe, sennepskorn & jus 245,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste 110,-

Rabarber, Bornholmer fløde, ristet havre med honning fra Bjarne & citrus urter 110,-

Fromage med ” Sevablødda ” kærnemælks sorbet & marengs 110,-