JULEN STARTER 13. NOVEMBER

S M A G S M E N U   K L. 18:00-22:00
  

Snacks

Sprøde snacks med rygeostcreme

Forret
Saltet laks, selleri, hasselnød & dild

Mellem ret

Stegt torsk, brunet smør, kærnemælk & løg

Hovedret

And, rødbede, røget olie & lang peber

Dessert

Vanilje, chokolade, syltede kirsebær & knas

495,-

Tilvalg

Caviar, stegt jomruhummer & hummerskum 245,-

Bornholmske & andre danske oste 95,-

 

V I N M E N U 495,-

V I N M E N U   750,- med gammel Bordeaux til hovedretten

J U I C E M E N U 300,-

 

 

 

A  L A  C A R T E   K L. 18:00-22:00

Forretter

Saltet laks, selleri, hasselnød & dild 95,-

Confiteret kylling, syltede svampe, bouillon & løg 125,-

Kammuslinger, palmekål, perleløg & muslingeskum 145,-

 

Mellem ret

Caviar, stegte jomfruhummer & hummerskum 245,-

 

Hovedretter

Stegt torsk, brunet smør, kærnemælk & løg 215,-

Kalv, jordskokkepuré, trompethatte & cremet sauce 235,-

And, rødbede, røget olie & lang peber 255,-

 

Desserter

Marcipan, flødeis, karamel & brændte mandler 110,-

Vanilje, chokolade, syltede kirsebær & knas 110,-

Bornholmske & andre danske oste, smørristet rugbrød & bornholmsk honning 110,-

 

 

 

J U L E F R O K O S T  T I L  A F T E N   K L. 18:00-22:00
(Til hele bordet, min. 4 personer)

 1. servering

Koefoeds jule sild, løg & kapers

Røget laks, æggecreme & purløg

 

2. servering
Ribbensteg, agurk & rødbeder

And, rødkål & nødder

Ristepølse, grønkål & grov sennep

 

3. servering
Bornholmske & andre danske oste, hybenkompot & sprødt

 

4. servering
Vanilje, chokolade, syltede kirsebær & knas

495,-