JULEN STARTER 14. NOVEMBER

S M A G S M E N U

_

Snacks

Svampe – kammusling – ”nytårstorsk”

 

Forret

Saltet laks, røget muslinge emulsion, sprøde agurker & blomsterkarse

 

Mellem ret

Smørstegt torsk, savoykål, brunet smør & sauce blanquette

 

Hovedret

Stegt andebryst, rehydrerede rødbeder, kroket med sennepsfrø,

 andejus med hjerter & svesker

 

Dessert

Valrhona chokolade, semitørre kirsebær, sprød kakao & kirsebærsorbet

eller

Klassisk Ris ala mande

495,-


Tilvalg
Caviar, stegt jomruhummer & hummerskum 245,-

Bornholmske & andre danske oste 95,-

V I N M E N U 495,-

V I N M E N U   750,- med gammel Bordeaux til hovedretten

J U I C E M E N U 300,-

 

 

 

D E N  B O R N H O L M S K E  J U L E F R O K O S T

(Min. 4 personer og kun til hele Bordet)

 

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, syltede bøgehatte, dildcreme & rugbrødsknas

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 40,-

 

 2. servering

Andebryst, rødkålspuré & ristede hasselnødder

Ribbensteg, grov sennep, rødbeder & purløg

Ristepølse, grønkål & surt

 

3. servering
Bornholmsk & andre danske oste & hybenkompot

 

4. servering
Chokolade, kirsebær, knust marengs & sprød kakao

Eller

Klassisk risalamande med lun kirsebær sauce

 

 

4 serveringer 495,-