JULEN STARTER 9. NOVEMBER

D e n  b o r n h o l m s k e   j u l e f r o k o s t  kl. 12:00-15:00


(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 40,-

 

 2. servering

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Tilvalg: Julemedister, grønkål & surt 40,-

 

3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

 

4. servering
Chokolade, orange, sprød kakao & sorbet

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

3 serveringer 395,-       4 serveringer 445,-

 

K o e f o e d´s  j u l e p l a t t e   kl. 12:00-15:00
_

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

(tilvalg saltstegt sild 40,-)

*

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

(tilvalg medister 40,-)

295,-

Tilvalg af ost eller dessert 85,-

 

S m ø r r e b r ø d  “a  l a  c a r t e”   kl. 12:00-15:00

 

Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 95,-

Marineret sild, æg, kapers & cremefraiche 95,-

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 95,-

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 95,-

Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 95,-

Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 175,-

Blødkogt æg, rejer, dild & citronmayonnaise 145,-

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 135,-

Smørstegt rødspættefilet, rejer, mayonnaise, citron & blomsterkarse 155,-

Paneret rødspættefilet, citron, karse & remoulade 135,-

Kartoffelmad, bacon, ristede løg & mayonnaise 125,-

Stegt kyllingesalat, peberbacon, syltet svampe & æble” 135,-

Stegt svinemørbrad, svampe a la creme, surt & snittet purløg 135,-

Julemedister, grønkål & surt 125,-

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler 125,-

Skåret tatar , estragon, rå æggeblomme & karse 135,-

Roastbeef, bløde løg, remoulade, peberrod & spejlæg 145,-

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky 145,-

*

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 100,-

Chokolade, orange, sprød kakao & sorbet 100,-

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 100,-