JULEN STARTER 10. NOVEMBER

D E N  B O R N H O L M S K E  J U L E F R O K O S T

(Kun til hele Bordet)

 

1. servering


Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 40,-

 

 2. servering

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Tilvalg: Julemedister, grønkål & surt 40,-

 

3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

 

4. servering
Chokolade, orange, sprød kakao & sorbet

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

  

3 serveringer 350,-       4 serveringer 395,-

 

K o e f o e d´s  j u l e p l a t t e

_

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

(tilvalg saltstegt sild 40,-)

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

(tilvalg medister 40,-)

295,-

Tilvalg af ost eller dessert 75,-

 

S m ø r r e b r ø d  “a  l a  c a r t e”

Bornholms nationalretSol over Gudhjem” 95,- 

Marineret sild, æg, kapers & cremefraiche 95,-

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 95,-

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 95,-

Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 95,-

Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 175,-

Blødkogt æg, rejer, dild & citronmayonnaise 145,-

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 135,-

Smørstegt rødspættefilet, rejer, mayonnaise, citron & blomsterkarse 135,-

Paneret rødspættefilet, citron, karse & remoulade 125,-

Kartoffelmad, bacon, ristede løg & mayonnaise 115,-

Stegt kyllingesalat, peberbacon, syltet svampe & æble” 125,-

Stegt svinemørbrad, svampe a la creme, surt & snittet purløg 125,-

Julemedister, grønkål & surt 115,-

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler 115,-

Skåret tatar , estragon, rå æggeblomme & karse 125,-

Roastbeef, bløde løg, remoulade, peberrod & spejlæg 145,-

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky 135,-

*

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 100,-

Chokolade, orange, sprød kakao & sorbet 100,-

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 100,-