
JULEN STARTER 13. NOVEMBER
D e n b o r n h o l m s k e j u l e f r o k o s t kl. 12:00-15:00
(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds jule sild, løg & kapers
Røget laks, æggecreme & purløg
Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep & rødbede 40,-
2. servering
Ribbensteg & syltede agurker
Andebryst, rødkålspuré & ristede hasselnødder
Tilvalg: Ristepølse, grønkål og grov sennep 40,-
3. servering
Bornholmske & andre danske oste med hybenkompot & honning
4. servering
Vanilje, chokolade, kirsebær & knas
3 serveringer 350,- 4 serveringer 395,-
K o e f o e d´s j u l e p l a t t e kl. 12:00-15:00
_
Koefoeds julesild med creme fraiche, løg & kapers
Røget laks, æggecreme & purløg
Andebryst, rødkålspuré & hasselnødder
Stegt hønsesalat, saltbagt selleri & bacon
Ost, sprødt & hybenkompot
275,-
S m ø r r e b r ø d “a l a c a r t e” kl. 12:00-15:00
Koefoeds julesild med creme fraiche, løg & kapers 95,-
Saltstegt sild, rødbede, bløde løg & sennep 95,-
Karrysild, æg, æble, surt & karse 95,-
Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 95,-
Avocado, caviar, æggeblomme, taskekrabbe & stegt rugbrød 175,-
Blødkogt æg, rejer, karse & peber 125,-
Røget laks, æggecreme, purløg & bøgehatte 125,-
Smørstegt rødspættefilet, remoulade, citron & urter 115,-
Smørstegt rødspættefilet, rejer, mayo & karse 125,-
Kartoffelmad, mayo, purløg & bacon 115,-
Stegt kyllingesalat, bacon, saltbagt selleri & karse 100,-
Ristepølse, stuvet grønkål & grov sennep 110,-
Frikadelle, kartoffelsalat & asier 115,-
Roastbeef, bløde løg, syltet agurk & spejlæg 115,-
Grov tatar, syltede, ramsløg & kartoffelchips 125,-
Svinemørbrad, asier, svampe a la creme 125,-
Lun leverpostej, syltede rødbeder, agurker & bacon 125,-
*
Bornholmske & andre danske oste, smørristet rugbrød & honning 95,-
Vanilje, chokolade, kirsebær & knas 95,-