D E N   B O R N H O L M S K E   S M Ø R R E B R Ø D S M E N U   
_

Christiansøpigens kryddersild med kapers & syrnet fløde

(Fiskefilet i stedet for sild, 35,-)

Røget laks fra Arnager Røgeri med trøffel røræg & revet sort vinter trøffel

*

Stegt hønsesalat med saltbagt selleri & bacon fra Jørgen på Hallegaard

Roastbeef med spejlæg & bløde løg tilberedt i øl fra Svaneke Bryghus

 

295,- 

Tilvalg af ost eller dessert 75,-

 

 S M Ø R R E B R Ø D   &   F R O K O S T   R E T T E R

 

Christiansøpigens kryddersild, syrnet fløde, kapers & skalotter 95,-

Saltstegt sild, rødbede & rørt sennep 95,-

Bornholms national ret, Sol over Gudhjem, i glas med røg 95,-

Blødkogt æg, håndpillede rejer, karse, citron mayonnaise & toasted brød 145,-

Røget laks fra Nordbornholms røgeri, trøffel røræg & revet sort vinter trøffel 165,-

Sprødstegt torsk, bøgehatte, sort kål & lun trøffel creme 155,-

Smørstegt rødspættefilet, remoulade & citron 115,-

Tarteletter med hummer i ”fattigmands-asparges” 175,-

Roastbeef, spejlæg & bløde løg 115,-

Tatar af kalveinderlår, bøftomat & Madagaskar peber 125,-

Stegt hønsesalat, selleri, bacon & syltede sager 95,-

Koefoeds pariser bøf med oksefilet i crouton, peberrod, sprøde kapers & pickles 165,-

Avocado, Rossini kaviar, æggeblomme, taskekrabbe & stegt rugbrød 175,-

Sprødt svinebryst, syltede agurk & luftig persille blanquette 125,-

 

 *

 

Øllebrød, vaniljeis, & lun karamel 95,-

Bornholmske & andre danske oste, smørristet rugbrød & honning 95,-

Se drikkevarer