(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
2. servering
Andekroket, sennepscreme & cornichon
Ribbensteg, grov sennep, danske æbler & Jus
Mørbrad a la crème & morkel
3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning
4. servering
Chokolade, saltet karamel, ristet hasselnød & iscreme
Eller
Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce
4 serveringer 595,-
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam
2. Servering
Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon
3. Servering
Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce
4. Servering
Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme
595,-
Tilvalg
Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce 295,-
Bornholmsk & andre danske oste 130,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
450,-
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam
2. Servering
Tatar af torsk, blomkål, umodne ferskener & saltet citron
3. Servering
Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce
4. Servering
Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon
5. Servering
Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce
6. Servering
Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme
995,-
Tilvalg
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-
895,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
995,-
550,-
Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam 185,-
Tatar af torsk, blomkål. umodne ferskener & saltet citron 175,-
Dansk ¨presa¨ Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon 175,-
Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce 295,-
Stegt flynder farseret med jomfruhummer, kål, rogn & sauce blanquette 295,-
Stegt vagtel, serveret med svampe, persille & rødvinssauce 285,-
Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce 325,-
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-
Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme 135,-
Klassisk ¨Ris a la mande¨ & lun kirsebærsauce 135,-
Telefon: + 45 56 48 22 24
Mail: info@restaurant-koefoed.dk
Adresse: Landgreven 3, 1301 København K
CVR: 29637474
Tirsdag - Lørdag
11.30 - 15.00 og 17.30 til 22.00
18 November – 31 December
Mandag – Søndag
11.30 – 17.00 og 18.00 til 22.00
© 2024 Restaurant Koefoed.