(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
2. servering
Andekroket, sennepscreme & cornichon
Ribbensteg, grov sennep, danske æbler & Jus
Tilvalg, Mørbrad a la crème & morkel 75,-
3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning
4. servering
Chokolade, saltet karamel, ristet hasselnød & iscreme
Eller
Klassisk ”Ris a la mande” & lun kirsebærsauce
3 serveringer 495,-
4 serveringer 550,-
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
Hønsesalat – Peberbacon, sennep & syltet agurk
Klassisk Roastbeef – Remoulade, sprøde løg, surt & peberrod
Tilvalg, Mørbrad a la crème & morkel 75,-
395,-
Tilvalg af ost eller dessert 135,-
Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 135,-
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 135,-
Karrysild, æg, syltet agurk & karse 135,-
Saltstegt sild som på Bornholm, rørt sennep, rødbede & bløde løg 135,-
Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 195,-
Æg & rejer på toast serveret med mayonnaise, dild & citron 155,-
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 175,-
Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 145,-
Paneret fiskefilet, mayonnaise, håndpillede rejer & citron 165,-
Hønsesalat – Peberbacon, sennep & syltet agurk 155,-
Mørbrad a la crème & morkel 165,-
Ribbensteg, grov sennep, danske æbler, & Jus 175,-
Klassisk Roastbeef – Remoulade, sprøde løg, surt & peberrod 165,-
*
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 135,-
Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme 135,-
Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 135,-
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam
Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon
Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce
Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme
595,-
Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce 295,-
Bornholmsk & andre danske oste 135,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
450,-
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam
Tatar af torsk, blomkål, umodne ferskener & saltet citron
Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce
Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon
Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce
Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme
995,-
Bornholmsk & andre danske oste 135,-
895,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
995,-
550,-
(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
2. servering
Andekroket, sennepscreme & cornichon
Ribbensteg, grov sennep, danske æbler & Jus
Mørbrad a la crème & morkel
3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning
4. servering
Chokolade, saltet karamel, ristet hasselnød & iscreme
Eller
Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce
4 serveringer 595,-
Telefon: + 45 56 48 22 24
Mail: info@restaurant-koefoed.dk
Adresse: Landgreven 3, 1301 København K
CVR: 29637474
Tirsdag - Lørdag
11.30 - 15.00 og 17.30 til 22.00
18 November – 31 December
Mandag – Søndag
11.30 – 17.00 og 18.00 til 22.00
© 2024 Restaurant Koefoed.