Skip to main content

18 November - 30 December

Frokost

Den bornholmske julefrokost kl. 11:30-15:00

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron

Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-

2. servering

Andekroket, sennepscreme & cornichon

Ribbensteg, grov sennep, danske æbler & Jus

Tilvalg, Mørbrad a la crème & morkel 75,-

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, saltet karamel, ristet hasselnød & iscreme

Eller

Klassisk ”Ris a la mande”  & lun kirsebærsauce

3 serveringer 495,-

4 serveringer 550,-

Koefoed´s juleplatte kl. 11:30-15:00

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-

Hønsesalat – Peberbacon, sennep & syltet agurk

Klassisk Roastbeef – Remoulade, sprøde løg, surt & peberrod

Tilvalg, Mørbrad a la crème & morkel 75,-

395,-

Tilvalg af ost eller dessert 135,-

Smørrebrød kl. 11:30-15:00

Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 135,-

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 135,-

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 135,-

Saltstegt sild som på Bornholm, rørt sennep, rødbede & bløde løg 135,-

Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 195,-

Æg & rejer på toast serveret med mayonnaise, dild & citron 155,-

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 175,-

Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 145,-

Paneret fiskefilet, mayonnaise, håndpillede rejer & citron 165,-

Hønsesalat – Peberbacon, sennep & syltet agurk 155,-

Mørbrad a la crème & morkel 165,-

Ribbensteg, grov sennep, danske æbler, & Jus 175,-

Klassisk Roastbeef – Remoulade, sprøde løg, surt & peberrod 165,-

*

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme 135,-

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 135,-

Julefrokost mad hos restaurant Koefoed

Aften

SMAGSMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

Forret

Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam

Mellem ret

Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon

Hovedret

Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce

Dessert

Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme

595,-

Tilvalg

Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 135,-

VINMENU

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

ALKOHOLFRIMENU

450,-

PRESTIGEMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam

2. Servering

Tatar af torsk, blomkål, umodne ferskener & saltet citron

3. Servering

Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce

4. Servering

Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon

5. Servering

Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce

6. Servering

Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme

995,-

Tilvalg

Bornholmsk & andre danske oste 135,-

VINMENU

895,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

ALKOHOLFRIMENU

550,-

DEN BORNHOLMSKE JULEFROKOST
TIL AFTEN

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron

Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-

2. servering

Andekroket, sennepscreme & cornichon

Ribbensteg, grov sennep, danske æbler & Jus

Mørbrad a la crème & morkel

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, saltet karamel, ristet hasselnød & iscreme

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

4 serveringer 595,-

Ostetallerken hos restaurant Koefoed

Gå til en af vores søsterrestauranter.