Skip to main content
 

DEN BORNHOLMSKE JULEFROKOST TIL AFTEN

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron

Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-

2. servering

Andekroket, sennepscreme & cornichon

Ribbensteg, grov sennep, danske æbler & Jus

Mørbrad a la crème & morkel

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, saltet karamel, ristet hasselnød & iscreme

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

4 serveringer 595,-

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam

2. Servering

Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon

3. Servering

Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce

4. Servering

Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme

595,-

Tilvalg

Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam

2. Servering

Tatar af torsk, blomkål, umodne ferskener & saltet citron

3. Servering

Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce

4. Servering

Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon

5. Servering

Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce

6. Servering

Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme

995,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

895,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Røget laks, brøndkarse, friskost & sesam 185,-

Tatar af torsk, blomkål. umodne ferskener & saltet citron 175,-

Dansk ¨presa¨ Karl Johan svampe, bagt hvidløg & svampe bouillon 175,-

Black Label Caviar – Artiskokker, stegt kammusling & muslinge sauce 295,-

 

Hovedretter

Stegt flynder farseret med jomfruhummer, kål, rogn & sauce blanquette 295,-

Stegt vagtel, serveret med svampe, persille & rødvinssauce 285,-

Kalv, selleripure, trøffel & pebersauce 325,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Chokolade, saltet karamel, hasselnødder & iscreme 135,-

Klassisk ¨Ris a la mande¨ & lun kirsebærsauce 135,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.