Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet torsk, knoldselleri, syrnet fløde & Bornholmsk rapsolie

2. Servering

Oksehale, persillepuré, hvidløg & bouillon

3. Servering

Stegt kalv, confiterede skalotteløg & rødvinssauce

4. Servering

Mælkechokolade, saltet karamel, solbær & bitter kakao

595,-

Tilvalg

Gold caviar, ristet jomfruhummer, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

FISKEMENU

Snacks

Koefoed signatur ” Sol over Gudhjem ”

1. servering

Saltet torsk, knoldselleri, syrnet fløde & Bornholmsk rapsolie

2. servering

Krabbesalat med ræddiker, sesam & løvstikkecreme

3. servering

Stegt kulmule, ragout af muslinger, rødder & dild

4. servering

Yoghurt, mazarin, Bornholmer honning & rosmarin

4 serveringer 595,-

Tilvalg

Gold caviar, ristet jomfruhummer, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet torsk, knoldselleri, syrnet fløde & Bornholmsk rapsolie

2. Servering

Krabbesalat med ræddiker, sesam & løvstikkecreme

3. Servering

Gold caviar, ristet jomfruhummer, artiskok & sauce beurre blanc

4. Servering

Confiteret & stegt gris, sortkål, saltet ramsløg & Jus

5. Servering

Stegt kalv, confiterede skalotteløg & rødvinssauce

6. Servering

Mælkechokolade, saltet karamel, solbær & bitter kakao

995,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

895,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Saltet torsk, knoldselleri, syrnet fløde & Bornholmsk rapsolie 175,-

Krabbesalat med ræddiker, sesam & løvstikkecreme 185,-

Oksehale, persillepuré, hvidløg & bouillon 165,-

Gold caviar, ristet jomfruhummer, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

 

Hovedretter

Stegt kulmule, ragout af muslinger, rødder & dild 285,-

Confiteret & stegt gris, sortkål, saltet ramsløg & Jus 285,-

Stegt kalv, confiterede skalotteløg & rødvinssauce 295,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Yoghurt, mazarin, Bornholmer honning & rosmarin 135,-

Mælkechokolade, saltet karamel, solbær & bitter kakao 135,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.