Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet helleflynder, karse-is, squash & Bornholmsk rapsolie

2. Servering

Confiteret kyllingevinge, grønne ærter, peberbacon & basilikum

3. Servering

Stegt kalv & kalvehaler, rødbede, timian & rødvinssauce

4. Servering

Rabarber, malt, vaniljefløde & tørret yoghurt

595,-

Tilvalg

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

FISKEMENU

Snacks

Koefoed signatur ” Sol over Gudhjem ”

1. servering

Saltet helleflynder, karse-is, squash & Bornholmsk rapsolie

2. servering

Kold pocheret rødding, selleri, persillepure & muslinge sauce

3. servering

Jomfruhummer-farseret ising, nye løg, sortkål & hummersauce

4. servering

Danske æbler, karamel, cremefraicheparfait & calvados

4 serveringer 595,-

Tilvalg

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet helleflynder, karse-is, squash & Bornholmsk rapsolie

2. Servering

Kold pocheret rødding, selleri, persillepure & muslinge sauce

3. Servering

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc

4. Servering

Confiteret kyllingevinge, grønne ærter, peberbacon & basilikum

5. Servering

Stegt kalv & kalvehaler, rødbede, timian & rødvinssauce

6. Servering

Rabarber, malt, vaniljefløde & tørret yoghurt

995,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

895,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Saltet helleflynder, karse-is, squash & Bornholmsk rapsolie 175,-

Kold pocheret rødding, selleri, persillepure & muslinge sauce 185,-

Confiteret kyllingevinge, grønne ærter, peberbacon & basilikum 165,-

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

 

Hovedretter

Jomfruhummer-farseret ising, nye løg, sortkål & hummersauce 295,-

Unghane, grillet hjertesalat, majs & sauce blanquette 285,-

Stegt kalv & kalvehaler, rødbede, timian & rødvinssauce 325,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Rabarber, malt, vaniljefløde & tørret yoghurt 135,-

Danske æbler, karamel, cremefraicheparfait & calvados 135,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.